top of page

Aktuellt

Just nu händer det mycket hos oss! Hoppas vi kan inspirera till en enklare och roligare arbetsvardag! Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev så får du aktuell inspiration

People Power Hour (1).png

Välkommen till People Power Hour 16/2 kl 10-11 

People Power Hour är till för dig som vill fylla på ny energi och inspiration och vara del av ett levande affärsnätverk. En generös plats där du kan se nya möjligheter, dela erfarenheter, men också sträcka ut en hand och ge och få hjälp av andra när det behövs. En paus i vardagen där vi träffas digitalt under en timma.

 

Denna gången är temat: Gör 2024 till ditt bästa ledarår

  • Dina möjligheter och utmaningar

  • Dina mål och visioner

  • Hur du tar dig från ord till handling

 

Lågkonjunktur. Oro i världsläget. AI och innovation. Hållbarhet och hälsa och personlig utveckling. Krav på kostnadseffektivitet och tillväxt på samma gång. Jobb och liv i balans. Stora frågor här i början av 2024, och som vanligt är utmaningar och möjligheter två sidor av samma mynt. 

 

På årets första People Power Hour delar vi några viktiga nycklar för att ta kommando över ditt 2024, våga drömma stort, identifiera vad som är viktigast för dig, omsätta dina tankar i handling och få support och bollplank på vägen.

 

Du får med dig:

  • Inspiration, energi och ny kunskap 

  • Ett nätverk med andra ledare - bollplank, support och nya perspektiv 

  • Konkreta verktyg att använda i ledarvardagen

Nu öppnar vi Good Accelerators nätverk på bred front – för oss som vill accelerera det goda ledarskapet!

Nu öppnar vi vårt underbara nätverk av Good People och skapar en arena där vi möts och delar inspiration, erfarenhet och kunskap. Ett levande, växande nätverk med andra som också vill accelerera det goda ledarskapet. En generös plats där du kan få och ge energi och se nya möjligheter tillsammans med andra. Eller sträcka ut en hand och ge och få hjälp av andra när det behövs.

 

Nätverket är till för oss som vill bygga friska och framgångsrika organisationer och affärer genom att frigöra människors gemensamma kraft. Det vi kallar att vända pyramiden uppåner. Ju fler vi är som gör och driver, desto snabbare förflyttar vi oss framåt!

Join the
Good Acceleration!

Good Accelerator - ledarnätverk - logotype
Good Accelerator - ledarskapsutbildningar - logotype
Good Accelerator - affärstransformation - logotype

People Power in Action!

Good Accelerators nätverk - för oss som vill accelerera det goda ledarskapet  

Hur gör jag för att vara med? Fyra olika sätt & nivåer på engagemang:

1.

2.

3.

4.

Följ Good Accelerator på LinkedIn och prenumerera på vårt nyhetsbrev.  Här håller vi dig i loopen på våra olika event och inspirationsworkshops.
 

Vill du så tar vi med eventet eller en inspirations workshop gratis till dig och din verksamhet. 1-3 timmars inspiration och/eller konkret workshop kopplat till just er situation och utmaning.
 

Vill du vara mer aktiv i nätverket, så finns Good Accelerators ledar- och certifieringsprogram (läs mer här). Fem heldagar under ett halvår där du fyller på med ny kunskap och konkreta verktyg för att utveckla dig själv, ditt ledarskap, ditt team och din affär i en mindre grupp ledare från nätverket. 

Och kanske vill du till och med jobba och verka professionellt tillsammans med oss i Good Accelerator – nu eller i framtiden. Vill du vara med? Hör av dig anna.philipson@goodaccelerator.com 

Ledarprogrammet som vill bygga framgångsrika affärer genom att frigöra människors gemensamma kraft

”Bra och relevant innehåll för dagens problem. Och en noga utvald grupp seniora ledare där vi tryggt kan dela utmaningar och utbyta erfarenheter och med varandra”  Kinan Halal, CEO Reformers. Deltagare Good Accelerator ledarprogram hösten 2023-våren 2024

surf.jpg

Anmäl dig till Good Accelerator ledarprogram
start 19-20/3 2024

Välkommen till vårt ledarprogram i agilt ledarskap under fem dagar vid fyra tillfällen under sex månader med start 19-20/9 2024. Certifiering i Good Acc©metodiken, där vi utvecklar affärer och människor samtidigt för snabba och starka resultat.

Upplevelse, träning, coaching och praktik i utvalda grupper på max 15 personer. 

People Power Night

I början av december träffades ett antal av Good Accelerators vänner på People Power Night med temat ”Att leda och lyckas i snabb förändring”, och fick då väggarna på Östasiatiska museet att nästan vibrera av energin från alla fantastiska Good People som var med!

På några timmar få timmar hann vi lyssna på konkreta case och lärdomar, och på samtal med framtidens ledare. Och viktigast av allt: vi delade erfarenheter, inspiration och energi med nya och gamla vänner. Tänk om vi kunde sprida den samlade kraften från veckans People Power Night till alla i hela världen. Och det kanske vi kan?

Join the Good Acceleration! 

Redan nu kan du anmäla dig till:
People Power Night i Stockholm den 17/4 16.30-20.00

People Power in action!

Good Acc händer i luften.jpg

Känner du framtidens ledare? Nominera din kandidat! 

Med Framtidens Ledare vill vi synliggöra och stärka kloka unga i att bli ledare och att våga utveckla sitt ledarskap. Vi tror på en ljus framtid där vi kan göra skillnad genom att lyfta och stötta framtidens ledare redan idag.  Känner du någon som skulle kunna vara framtidens ledare eller känner du dig själv som framtidens ledare? Vi vill höra mer!  

 

Den du tänker på är troligen intresserad av ledarskap, affärer och människor. Kanske har hen redan har sitt första ledarjobb och tycker om att utveckla sina tankar och erfarenheter vidare tillsammans med andra. Det är säkert någon som vill göra riktig skillnad genom att leda eller sitt sätt att vara och agera.

 

Framtidens Ledare är en hedersutmärkelse och den person som blir vald kommer att få gå Good Accelerators ledarprogram gratis och får också tillgång till mentorskap och erfarenhetsutbyte i vårt affärsnätverk av seniora ledare.

 

Vi längtar efter din nominering redan idag!
(Kom ihåg att dela både personens namn,
kontaktuppgifter och varför du nominerar just hen).

Good Accelerators ledarprogram för dig som redan gått alla kurser 

"Metodiken och verktygen är så lättillgängliga. Vi höll oss bara till det som vi verkligen har nytta av. Skalbart, anpassningsbart och konkret"

Christina Rizu Löfgren, Konsultchef B3
Deltagare hösten 2023

Good Accelerators ledar- och certifieringsprogram
”Att leda och lyckas i snabb förändring” pågår för fullt nu under hösten.  Energifyllt med personliga möten från olika branscher, roller och erfarenheter!

 

Vi startar ett nytt program i mars 2024, vill du veta mer? Hör av dig till anna.philipson@goodaccelerator com 

GA Ledarskapsutbildning sept 2023.jpg

TJÄNST FRÅN GOOD ACCELERATOR: VD COACH 

VD-coaching:
Att utvecklas som VD, ledare och människa

Som VD har du ständigt allas förväntningar riktade mot dig. Du ska leverera resultat, hitta rätt i dynamiken med styrelsen, få ihop en stark ledningsgrupp som spelar väl ihop, samtidigt som du utvecklar en frisk och framgångsrik organisation.

 

Good Accelerators VD-coaching är för dig som vill hålla och utvecklas som VD, ledare och människa. Vi som stöttar och coachar har alla lång egen erfarenhet som VD och av styrelsearbete i både tillväxt, transformation och turnaround och upplägget skräddarsys helt efter dina behov och bolagets utmaningar.

Hör av dig så tar vi en kaffe! anna.philipson@goodaccelerator.com

bottom of page