top of page

Om oss

Good Accelerator kommer från glädjen som uppstår när vi bygger framgångsrika affärer tillsammans med andra (för det handlar alltid om team). 
 

Vi gillar att tänka på det som ett fiskstim där vi tar vara på kraften från varenda liten fisk, drar åt samma håll och ändrar riktning så fort det behövs utan att stimmet tappar kraft och fart. En ledarfilosofi med ett starkt och gott ledarskap som syftar till bygga friska och framgångsrika affärer och organisationer.

Pack of Barracudas_edited_edited_edited.jpg

Mission

Vi tror på att kraftsamla över gränserna och sprida det goda ledarskapet till så många som möjligt. Därför vill Good Accelerator vara en plattform med en öppen metodik för ledare som delar vår filosofi. Och vi är alla ledare, minst över våra egna jobb och liv.

I Good Acc© metodiken har vi samlat de viktigaste verktygen för att lyckas som ledare, samtidigt som vi öppnar upp och ger möjlighet att verka tillsammans i (var)andras verksamhet.

I grunden handlar det om att utveckla affärer och människor samtidigt och tillsammans för att hålla och lyckas i den tid av snabb förändring och transformation som vi befinner oss i.

Vår strukturerade metodik gör det svåra enklare

Good Acc© metodiken med tillhörande verktyg är baserat på erfarenhet och evidens och tar utgångspunkt i viktiga principer från t ex kundresor, agilt och datadrivet. Det som kan låta som buzzwords, men som är helt avgörande för att lyckas i en komplex och snabbrörlig omvärld. ​

Vi har skalat ner till kärnan för att göra det svåra enklare samtidigt som metodiken är designad för att hantera stor komplexitet. ​

En viktig del av metodiken är att utveckla affären samtidigt som vi lyfter organisationens genomförandekraft genom att ställa om till snabbrörliga och agila arbetssätt och lyfta ledarskap och förmåga på alla nivåer. Om vi jobbar isolerat med affären så stannar planen ofta på pappret. Och om vi bara jobbar med organisation och ledarskap, så hamnar vi för långt från affärseffekt.

Vill du veta mer? Vi träffas gärna! 

Stenar.jpg

Vårt kärnteam

Good Accelerators kärna består av seniora ledare som matchar lång egen erfarenhet med den senaste kunskapen om hur vi bygger framgångsrika affärer och friska organisationer. Vi jobbar tillsammans med vårt stora nätverk av specialister och konsulter som alla har spetskompetens i framkant av tillväxt och transformation och är certifierade i Good Acc© metodiken.

bottom of page