top of page
Good Accelerator affärstransformation  logotype

Om oss

Good Accelerator kommer från glädjen som uppstår när vi bygger framgångsrika affärer tillsammans med andra (för det handlar alltid om team). 
 

Vi gillar att tänka på det som ett fiskstim där vi tar vara på kraften från varenda liten fisk, drar åt samma håll och ändrar riktning så fort det behövs utan att stimmet tappar kraft och fart. En ledarfilosofi med ett starkt och gott ledarskap som syftar till bygga friska och framgångsrika affärer och organisationer.

Ledarfilosofin för Good Accelerator i en bild

We believe in the collective
Power of People

Vi tror på att kraftsamla över gränserna och sprida det goda ledarskapet till så många som möjligt. Därför vill Good Accelerator vara en plattform med en öppen metodik för ledare som delar vår filosofi. Och vi är alla ledare, minst över våra egna jobb och liv.

I Good Acc© metodiken har vi samlat de viktigaste verktygen för att lyckas som ledare, samtidigt som vi öppnar upp och ger möjlighet att verka tillsammans i (var)andras verksamhet.

I grunden handlar det om att utveckla affärer och människor samtidigt och tillsammans för att hålla och lyckas i den tid av snabb förändring och transformation som vi befinner oss i.

En strukturerad metodik som gör det svåra enklare

Good Acc© metodiken med tillhörande verktyg är baserat på erfarenhet och evidens och tar utgångspunkt i viktiga principer från t ex kundresor, agilt och datadrivet. Det som kan låta som buzzwords, men som är helt avgörande för att lyckas i en komplex och snabbrörlig omvärld. ​

Vi har skalat ner till kärnan för att göra det svåra enklare samtidigt som metodiken är designad för att hantera stor komplexitet. ​

En viktig del av metodiken är att utveckla affären, ledarskapet och organisationen samtidigt och tillsammans. För om vi jobbar isolerat med affären så stannar planen ofta på pappret. Och om vi bara jobbar med organisation och ledarskap, så hamnar vi för långt från affärseffekt.

Vill du veta mer? Vi träffas gärna! 

Stenar.jpg

Vårt kärnteam

Good Accelerators kärna består av seniora ledare som matchar lång egen erfarenhet med den senaste kunskapen om hur vi bygger framgångsrika affärer och friska organisationer. Vi jobbar tillsammans med vårt stora nätverk av specialister och konsulter som alla har spetskompetens i framkant av tillväxt och transformation och är certifierade i Good Acc© metodiken.

Vill du också bli en del av vårt nätverk? Kontakta anna.philipson@goodaccelerator.com

Anna Philipson grundare av Good Accelerator

Anna Philipson

VD och grundare Good Accelerator

Jag har jobbat som VD, i tunga affärsroller och i styrelsearbete inom telekom och andra snabbrörliga branscher, i Sverige och internationellt. Bland annat har jag ansvarat för Telias miljardsatsning på fiber och varit chef för Telias sälj- och servicedivision med över 3000 anställda. ​

Jag älskar magin som uppstår när vi får ut kraften i organisationen och omsätter det i framgångsrika affärer.

anna.philipson@goodaccelerator.com

+46-70-555 7070

  • LinkedIn

VD-coaching:
Att utvecklas som VD, ledare och människa

Som VD har du ständigt allas förväntningar riktade mot dig. Du ska leverera resultat, hitta rätt i dynamiken med styrelsen, få ihop en stark ledningsgrupp som spelar väl ihop, samtidigt som du utvecklar en frisk och framgångsrik organisation.

 

Good Accelerators VD-coaching är för dig som vill hålla och utvecklas som VD, ledare och människa. Vi som stöttar och coachar har alla lång egen erfarenhet som VD och av styrelsearbete i både tillväxt, transformation och turnaround och upplägget skräddarsys helt efter dina behov och bolagets utmaningar.

Hör av dig så tar vi en kaffe! anna.philipson@goodaccelerator.com

bottom of page