top of page

Join the Good Acceleration! 

Välkommen till vårt nätverk av Good People, som är en arena där vi möts och delar inspiration, erfarenhet och kunskap! Ett levande, växande nätverk med andra som också vill accelerera det goda ledarskapet. En generös plats där du kan få och ge energi och se nya möjligheter tillsammans med andra. Eller sträcka ut en hand och ge och få hjälp av andra när det behövs.

Kalendarium för våra event:

Välkommen att delta i våra kostnadsfria event och seminarium!
Anmäl dig via länken under respektive aktivitet!

20231205_181154_edited_edited.jpg

Välkommen till Good Acceleration nätverket! Hur kan jag delta? 

1.

2.

3.

4.

Följ Good Accelerator på LinkedIn och prenumerera på vårt nyhetsbrev.  Här håller vi dig i loopen på våra olika event och inspirationsworkshops.
 

Vill du så tar vi med eventet eller en inspirations workshop gratis till dig och din verksamhet. 1-3 timmars inspiration och/eller konkret workshop kopplat till just er situation och utmaning.
 

 Vill du vara mer aktiv i nätverket, så finns Good Accelerators ledar- och certifieringsprogram (läs mer här). Fem heldagar under ett halvår där du fyller på med ny kunskap och konkreta verktyg för att utveckla dig själv, ditt ledarskap, ditt team och din affär i en mindre grupp ledare från nätverket. 

Och kanske vill du till och med jobba och verka professionellt tillsammans med oss i Good Accelerator – nu eller i framtiden. Vill du vara med? Hör av dig anna.philipson@goodaccelerator.com 

bottom of page